despre noi

Ne place sa credem ca Ekko Lounge & restaurant reprezinta combinatia excelenta dintre starea de bine, contrastele naturii si serviciile premium de restaurant pe care le oferim cu tot dragul oaspetilor nostri!
Din dorinta de a oferi un ansamblu diversificat celor care erau in cautarea unui loc perfect pentru a servi masa alaturi de cei dragi, pentru a se relaxa in serile de vara pe o terasa splendida sau chiar pentru o petrecere private, am deschis portile locatiei noastre.
Pentru a raspunde celor mai exigente gusturi, meniul Ekko Lounge este cu specific international, astfel ca, in mod cert veti regasi la noi preparate ce va vor incanta papilele gustative!

Screenshot

Initiativa este a ta de a ne vizita, de restul ne ocupam noi!

menu

Fie ca va doriti o portie generoasa de paste gatite precum in inima Italiei, o friptura de vita asiatica sau un burger delicios, fiti convinsi ca fiecare alegere va fi pe masura asteptarilor!

Mai MULt
MENIU LIVRARI

Ne dorim sa puteti savura preparatele noastre atat la domiciliu cat si la birou.Cu un simplu telefon, ajunge la tine rapid si la preturi competitive cea mai buna mancare!

MAI MULT
EVENIMENTE

Ekko Lounge poate reprezinta locatia versatila gata oricand sa gazduiasca petreceri private, aniversari, evenimente de familie.

MAI MULT